Contact met Ondernemersloket Almere

Heeft u een vraag voor het ondernemersloket? Wilt u misschien een afspraak maken?

Het Ondernemersloket helpt  u, als ondernemer, bij het in beeld brengen van uw vraag. Dit kan gaan om het zoeken naar de mogelijkheden voor een nieuwe vestiging waarmee aankoop van grond gemoeid is, of het uitbreiden/verplaatsen van een bestaand bedrijf. Om van onze kant alvast het een en ander voor te kunnen bereiden verzoeken wij u bijgaand contactformulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Vermeld duidelijk dat het contactformulier bestemd is voor het Ondernemersloket, geef naast uw vraag en naam, ook uw telefoonnummer en email-adres door. De medewerkers van het Ondernemersloket nemen contact met u op om te inventariseren wat uw wensen zijn. Hierdoor krijgen de medewerkers inzicht in hoe ze u het beste verder kunnen helpen.

Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH)

Een afspraak maken met het Ondernemersloket wordt sterk aangeraden. Gemeente Almere kent namelijk geen vestigingsvergunning en het bestemmingsplan is dus leidend of bepaalde activiteiten op een bepaalde locatie zijn toegestaan.

Betreft uw vraag informatie over vergunningen, of informatie uit het bestemmingsplan dan kunt u het beste een afspraak inplannen bij Vergunningen, Toezicht en Handhaving via:

Telefonisch contact

Wilt u geen gebruik maken van de mail? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente via 14036.

Ondernemersplein Almere

Ondernemers kunnen ook terecht op het Ondernemersplein Almere. Het ondernemersplein is gevestigd in het stadhuis Almere op de begane grond in de B passage.

Website Ondernemersplein