Almere is synoniem aan ondernemen

Almere is een ondernemende, jonge stad, centraal gelegen in Nederland en gegroeid tot één van de grootste steden van het land. In Almere willen we elkaar helpen succesvol te zijn en een omgeving creëren waarin we het maximale benutten van wat iedereen te bieden heeft, want mensen maken de stad. Almere biedt momenteel zo’n 80.000 arbeidsplaatsen en werkt hard aan het scheppen van nieuwe banen.

In Almere vindt u een passend aanbod, de menskracht én de mentaliteit waar u uw onderneming op kunt bouwen. Almere is in vele opzichten een groeistad en Flevoland is de enige provincie die de komende decennia niet te maken krijgt met krimp van de bevolking. De stad blijft groeien wat een blijvende beschikbaarheid van voldoende arbeidspotentieel betekent en de snelle ontwikkeling van hoger onderwijs, georiënteerd op het bedrijfsleven, ondersteunt het ondernemersklimaat. Almere biedt de plek om te experimenteren met nieuwe vormen van economische activiteiten, zowel kleinschalig als grootschalig. Almere heeft meer dan voldoende ruimte om uw ambities ruim baan te geven. Fysiek zijn alle type vestigingen mogelijk en het adagium van de stad is niet voor niets: het kan in Almere. Ook betrekt de stad actief ondernemers bij het verbeteren van het ondernemersklimaat en behandelt de gemeente uw aanvragen snel. Op diverse bedrijventerreinen zijn kavels en bedrijfspanden voor u beschikbaar. Laat ons weten wat uw plannen zijn.

Bekijk de bedrijfsterreinen in Almere

De gemeente Almere helpt u graag verder met uw huisvestingsvraagstuk. Benieuwd naar de verhalen van ondernemers die u voorgingen? Wij zijn trots dat we deze verhalen kunnen delen:

In the picture